Het laatste nieuws!

27. dec, 2019

Jawel, het is kerst geweest! Ik hoop dat iedereen zich heeft volgepropt om volgend jaar weer een afval race te doen. Iedereen een fijne kerst gehad?

De volgende horde komt eraan! Oud en Nieuw met veel geknal. Van mij hoeft het niet, eerlijk gezegd! Maar goed dat ik gewoon thuis ben zodat ik mijn kat in de gaten kan houden. Ik hou niet zo van al dat knal vuurwerk. Het mooie siervuurwerk mag wat mij betreft wel blijven maar die knallers mogen ze in hun reet steken en dan afsteken, heeft niemand er last van!

Volgend jaar wordt een behoorlijk druk jaar. Ik begin met mijn eerste expositie op 28 januari 2020 in Het Pakhuis in Hoorn(NH). Het wordt een leuk jaar want ik heb vier (4) exposities op het programma staan die allen lang duren. Eind januari ga ik proberen om voor 2021 de lijst vol te krijgen. Check de EXPOSITIES tab om te zien waar ik een expositie heb.

Ik heb de Druppels pagina ververst en binnenkort komen er ook nieuwe rook foto's op de site te staan. Die ben ik op dit moment aan het bekijken en bewerken. Er zitten weer een aantal zeer leuke en mooie tussen.

Wat betreft het fotograferen in Manifesto bij de Ruben Hoeke Band: dat ging niet door! Mijn gezondheid liet het niet toe. Nou ja, een volgende keer dan maar!

Oké, genoeg geschreven! Nog 1 ding: 

Ik wens eenieder die deze blog leest en mijn website bezoekt (of heeft bezocht), een gezond en fotografisch nieuwjaar! Ik hoop dat 2020 jullie alles brengt wat je hoopt dat het zal brengen.

30. nov, 2019

Nou, als alles een beetje meezit dan sta ik volgende week zaterdag in Manifesto de Ruben Hoeke Band te fotograferen. 

Deze week krijg ik de uitslagen van echo's die ik heb moeten laten maken van mijn rechter arm/schouder en van mijn schildklier. Ik hoop dat het allemaal goed verloopt, en anders heb ik een probleem! Ik heb voor het fotograferen van bands mijn beide armen nodig, het fotograferen van druppels gebeurt vanaf een tripod standaard dus dan hoef ik de camera niet zelf in de hand te nemen. En wat mijn schildklier betreft: ik hoop dat het bobbeltje niet groter geworden is en dat het geslonken is. Maar goed, dat is pas volgende week! 

Nu heb ik nieuwe foto's van druppels geupload!

Oh ja, er is een kunstroute in de maak in Hoorn-Kersenboogerd. Deze zal plaatsvinden op zondag 17 mei 2020. Details volgen nog!

Voor nu, een fijn weekend!

3. nov, 2019

Ik heb wederom nieuwe foto's op de website geplaatst. De 'oudere' zijn weer verwijderd. Ik maak de laatste tijd geen nieuwe meer omdat ik eerst de oude meuk wil bewerken. Ik moet zeggen, dat valt zwaar want ik ben het liefst aan het fotograferen.

Ik heb ook wat nieuwe concert foto's geupload. Plus een nieuwe poster op de voorpagina. Deze poster is van de expositie in Twello!

Voor de exposities van volgend jaar zijn we dingen aan het verzamelen zoals emails van kranten enz. Het is een heel gedoe maar de promotie wordt beter voor de komende exposities zodat er meer mensen komen kijken (en kopen).

Voor nu, een fijne zondag!

21. okt, 2019

Nou, er zijn weer nieuwe druppel foto's op deze site geplaatst. Volgende week plaats ik weer andere want ik heb er heel wat gemaakt. Er zijn er zelfs die nog bewerkt moeten worden voordat ik die plaats.

Aanstaande zaterdag heb ik een afspraak met iemand van ISOO te Beverwijk. Ik ben er nog nooit geweest en ben benieuwd hoe het eruit ziet en hoe het ingericht is. Ik ga, met een kameraad van mij, met de trein hoewel ik een bloedhekel heb aan het openbaar vervoer.

Ik laat het maar op me af komen en zie wel hoe het eindigd!

1. okt, 2019

Afgelopen weekend, 27/28/29 september 2019, was de expositie in Atelier De Remise in Amsterdam. Het was een weekend waarin ik veel geleerd heb. Onder anderen dat als het regent er niet veel mensen de stap nemen om naar een expositie te gaan. Ik dank degenen die de moeite hebben genomen om te komen kijken. Degenen die kwamen kijken, waren zeer enthousiast over mijn werk dus dat is weer een mooi pluspunt.

Het is voorlopig de laatste van 2019! Er is mij ingefluisterd dat er wordt geprobeerd om de laatste maanden van 2019 toch 1 of 2 exposities te krijgen maar of dat gaat lukken.... ik weet het niet.

Hierbij ook een oproep aan galeriën. Laat weten via mijn contact formulier of jullie geïnteresseerd zijn in mijn werk. In 2021 heb ik er nog geen één dus....

Er staat nog een kunstroute in de Kersenboogerd te Hoorn(NH) op stapel in 2020. Ik hou je op de hoogte wanneer het gaat gebeuren. Voor nu: een fijne week gewenst!