Het laatste nieuws!

3. nov, 2019

Ik heb wederom nieuwe foto's op de website geplaatst. De 'oudere' zijn weer verwijderd. Ik maak de laatste tijd geen nieuwe meer omdat ik eerst de oude meuk wil bewerken. Ik moet zeggen, dat valt zwaar want ik ben het liefst aan het fotograferen.

Ik heb ook wat nieuwe concert foto's geupload. Plus een nieuwe poster op de voorpagina. Deze poster is van de expositie in Twello!

Voor de exposities van volgend jaar zijn we dingen aan het verzamelen zoals emails van kranten enz. Het is een heel gedoe maar de promotie wordt beter voor de komende exposities zodat er meer mensen komen kijken (en kopen).

Voor nu, een fijne zondag!

21. okt, 2019

Nou, er zijn weer nieuwe druppel foto's op deze site geplaatst. Volgende week plaats ik weer andere want ik heb er heel wat gemaakt. Er zijn er zelfs die nog bewerkt moeten worden voordat ik die plaats.

Aanstaande zaterdag heb ik een afspraak met iemand van ISOO te Beverwijk. Ik ben er nog nooit geweest en ben benieuwd hoe het eruit ziet en hoe het ingericht is. Ik ga, met een kameraad van mij, met de trein hoewel ik een bloedhekel heb aan het openbaar vervoer.

Ik laat het maar op me af komen en zie wel hoe het eindigd!

1. okt, 2019

Afgelopen weekend, 27/28/29 september 2019, was de expositie in Atelier De Remise in Amsterdam. Het was een weekend waarin ik veel geleerd heb. Onder anderen dat als het regent er niet veel mensen de stap nemen om naar een expositie te gaan. Ik dank degenen die de moeite hebben genomen om te komen kijken. Degenen die kwamen kijken, waren zeer enthousiast over mijn werk dus dat is weer een mooi pluspunt.

Het is voorlopig de laatste van 2019! Er is mij ingefluisterd dat er wordt geprobeerd om de laatste maanden van 2019 toch 1 of 2 exposities te krijgen maar of dat gaat lukken.... ik weet het niet.

Hierbij ook een oproep aan galeriën. Laat weten via mijn contact formulier of jullie geïnteresseerd zijn in mijn werk. In 2021 heb ik er nog geen één dus....

Er staat nog een kunstroute in de Kersenboogerd te Hoorn(NH) op stapel in 2020. Ik hou je op de hoogte wanneer het gaat gebeuren. Voor nu: een fijne week gewenst!

13. sep, 2019

Over enkele weken is het zover! Dan presenteer ik mijn foto's in Atelier De Remise, Tweede Leeghwaterstraat 5B in Amsterdam. Kijk op de poster op de voorpagina of naast dit bericht voor het OV gebeuren.

Er komen foto's te hangen van Rook/water-melk druppels.

De Expositie is dus in Atelier De Remise te Amsterdam op 27/28 en 29 september 2019. Met OV is het tram 26: halte Rietlandpark of tram 7: halte Eerste Leeghwaterstraat. De openingstijden zijn: 

Vrijdag 18:00 - 20:00 uur

Zat en Zon 11:00 - 17:00 uur

Wees niet bang en komt allen mijn werk bewonderen!

 

1. sep, 2019

Ik heb nieuwe foto's geupload van Rook en Druppels. Het uploaden van nieuw spul gebeurt 1x in de zoveel tijd. Ik heb nu zoveel foto's gemaakt dat ik ff een stop heb ingelast wat Rook en Druppels betreft. Aangezien ik niet weet hoelang die "stop" gaat duren, kan het zo zijn dat ik volgende week alweer nieuwe ga maken... 

Het wordt spannend! Ik ben me mentaal aan het voorbereiden voor de expositie van eind september. Deze zal zijn op 27/28/29 september in Atelier De Remise, Tweede Leeghwaterstraat 5B te Amsterdam. Ik ben zeer benieuwd hoe dat zal gaan.

Ik krijg veel lovende reacties op de foto's die ik maak. Oh ja, de rook foto's zien er kwalitatief niet altijd mooi uit maar daar moet je maar doorheen kijken. Ik zet ze op lage resolutie op de site. Sorry daarvoor!