Het laatste nieuws!

31. mrt, 2019

Ik heb nog niet zo lang geleden weer nieuwe foto's van rook gemaakt. Het resultaat is best wel gaaf! De foto's worden niet meer in 'groot' formaat op deze site gezet maar in iets kleiner formaat zodat het ook makkelijker wordt om ze te bekijken.

Ik ga tevens de website een schoonmaak geven. Dwz dat ik oud spul eraf haal en nieuw spul erop zet. Tevens komt er op elke foto een watermerk te staan. Tegenwoordig moet je zo erg oppassen met wat en hoe je dingen plaatst op internet. Ik heb ook besloten het formaat te wijzigen.

Het laatste, en niet onbelangrijkste, nieuws is dat ik in 2020 een expositie heb in Het Pakhuis te Hoorn (NH), NL. Het worden 12 foto's van druppels die daar komen te hangen en welke(?), ik heb nog geen idee. Ik heb er zoveel gemaakt dat uitzoeken een niet gemakkelijk karweitje word. De expositie is van 28 januari - 23 maart 2020.

In de tussenliggende periode hoop ik nog 1 of 2 exposities te krijgen. Moet ff afwachten.

24. feb, 2019

Er staan weer nieuwe druppel foto's op deze site. Er komen er nog meer bij!

Ik ben op dit moment aan het bekijken of ik nog ergens een expositie kan krijgen. Moet toch lukken, zou je zeggen. Ik hoop echter dat de mensen de foto's op deze site goed genoeg vinden.

Op dit moment ben ik effe gestopt met het maken van druppels. Op de 1 of andere manier krijg ik het niet voor elkaar om goeie foto's te maken. Ik doe iets niet helemaal goed en ik ben nu aan het uitzoeken wat ik precies verkeerd doe. Geen zorgen, binnenkort maak ik weer druppel foto's maar op dit moment doe ik de foto's bewerken die ik al gemaakt heb. Dus zodra dat gedaan is, ga ik weer een poging wagen.

1. feb, 2019

Het is nu een feit. Vanochtend hebben we de foto's opgehangen in de wachtkamer van Octant! Octant zit op de Nieuwe Steen 8 te Hoorn (NL). Je kan ze vrij bezoeken zonder een afspraak bij de tandarts. Ze hangen boven in de wachtkamer rechts. Mocht je in de buurt zijn, neem een kijkje..

Eigenlijk had ik de hele praktijk, volgens mij, kunnen volhangen met m'n foto's. Het zijn er echter maar 10 geworden. Dit kwam mede door het feit dat het plan was om ze te hangen in het st Jozefpark te Blokker (NH). Dit ging niet door en het werd verplaatst naar Octant. Er is ons niet gezegd dat we meerdere foto's daar konden hangen dus hebben we het bij de tien die waren gemaakt gelaten. Jammer! Nou kwam het ook niet uit qua financiën dus bij laten maken kon zoiezo niet. Maar dat ter zijde! Een gemiste kans, zullen we maar zeggen.

De foto's hangen er tot mei 2019!

28. jan, 2019

De dag zelf was nat! Niet echt weer om doorheen te lopen maar ik heb het toch gedaan en wel richting Manifesto. Het was weer een Metal avond! Drie bands speelden die avond: Onegodless, Seita en Sinister. Qua foto's maken ging het wel met de eerste twee bands maar bij Sinister had ik, en vele met mij, een probleem. We konden de band niet meer zien! Wat was er aan de hand, zul je je misschien afvragen. Nou, EEN ROOKMACHINE! Die stond het hele optreden aan en rook te kwatten. Foto's maken was vanaf het begin dat deze band begon een mission impossible! Er zijn er welgeteld drie(!) gelukt! 

Ikzelf zag de bui al hangen op het moment dat de band nog niet op het podium stond want toen waren ze al bezig met Manifesto in mist te hullen. Ik heb als een bezetene geprobeerd aan het begin van het optreden wat plaatjes te schieten maar, helaas, zoals vermeldt zijn er maar drie het aanschouwen waard. Tja! Doordat ik op een gegeven moment de band niet meer zag, ben ik maar naar huis gegaan. Zonde, want ik had me er meer van voorgesteld. Het zij zo!

De foto's van de drie genoemde band staan op de concertfotografie pagina. 

20. jan, 2019

Oke, ik heb de lay-out veranderd van mijn website. Dat heb ik gedaan omdat ik de oude niet professioneel meer vond. Deze ziet er ff wat beter uit. Ik ben er best wel tevreden mee!

Tevens heb ik weer 30(!) nieuwe druppelfoto's geplaatst op deze site. Ik ben weer aardig bezig geweest om mooie plaatjes te maken en dat is, naar mijn mening, aardig gelukt. Ik heb een leuke manier gevonden om de plaatjes mooier te maken. Misschien heb ik het al vermeld maar ik plaats nu 1 van mijn flitsers ONDER het bakje met de vloeistof die ik gebruik. Daardoor krijg ik minder witte stippen te zien op de druppelfoto.

1 februari 2019 wordt een belangrijke dag voor me want dan heb ik mijn eerste expositie en ik hoop dat ik er meer krijg en dat de mensen mijn foto's mooi genoeg vinden. We zullen het zien en merken!