21. mrt, 2020

Coronavirus!

En dan ineens ligt alles stil:

De waterklep van mijn controller werkt niet naar behoren dus voorlopig ff geen nieuwe foto's. De foto's die ik online zet, zijn oude foto's die ik nog steeds moest bewerken. Genoeg tijd hiervoor, lijkt mij!

Dan... de exposities... tja...wat kan ik hiervan zeggen. Ik kan melden dat aanstaande maandag 23 maart de officiële laatste dag is van de expositie in het Pakhuisgalerie. Met daaraan toegevoegd dat Het Pakhuis voorlopig dicht is vanwege de coronacrisis! 

Verder is de volgende expositie, die in ISOO te Beverwijk van 28 mrt tm 2 mei, uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Ik weet niet wanneer en OF die doorgaat. Ik heb de afspraak dat hij uitgesteld kan worden tot later in het jaar.

Dat brengt me op 17 mei, de kunstroute in de Kersenboogerd. Deze gaat ook NIET door. Net als hierboven wordt de datum voor later in het jaar bepaald. Geen idee wanneer! Voorlopig dus ff geen exposities en dan hoop ik maar dat die in juli doorgaat in de Statenhoed in Twello.

Tja, het is balen maar niet het einde van de wereld, zullen we maar zeggen. Ik hoef er gelukkig mijn brood niet mee te verdienen want dan was het een ander verhaal!

Maar goed, ondertussen blijf ik wel geregeld nog de foto's op deze site zetten die ik bewerkt heb. Voor de rest kan ik ook vrij weinig doen. Ik kan jullie alleen alle gezondheid toewensen en met jullie hopen dat deze coronashit snel voorbij is en dat zie ik niet snel gebeuren.

Een fijn weekend en veel kijk plezier!