27. dec, 2019

Kerst en Oud en Nieuw!

Jawel, het is kerst geweest! Ik hoop dat iedereen zich heeft volgepropt om volgend jaar weer een afval race te doen. Iedereen een fijne kerst gehad?

De volgende horde komt eraan! Oud en Nieuw met veel geknal. Van mij hoeft het niet, eerlijk gezegd! Maar goed dat ik gewoon thuis ben zodat ik mijn kat in de gaten kan houden. Ik hou niet zo van al dat knal vuurwerk. Het mooie siervuurwerk mag wat mij betreft wel blijven maar die knallers mogen ze in hun reet steken en dan afsteken, heeft niemand er last van!

Volgend jaar wordt een behoorlijk druk jaar. Ik begin met mijn eerste expositie op 28 januari 2020 in Het Pakhuis in Hoorn(NH). Het wordt een leuk jaar want ik heb vier (4) exposities op het programma staan die allen lang duren. Eind januari ga ik proberen om voor 2021 de lijst vol te krijgen. Check de EXPOSITIES tab om te zien waar ik een expositie heb.

Ik heb de Druppels pagina ververst en binnenkort komen er ook nieuwe rook foto's op de site te staan. Die ben ik op dit moment aan het bekijken en bewerken. Er zitten weer een aantal zeer leuke en mooie tussen.

Wat betreft het fotograferen in Manifesto bij de Ruben Hoeke Band: dat ging niet door! Mijn gezondheid liet het niet toe. Nou ja, een volgende keer dan maar!

Oké, genoeg geschreven! Nog 1 ding: 

Ik wens eenieder die deze blog leest en mijn website bezoekt (of heeft bezocht), een gezond en fotografisch nieuwjaar! Ik hoop dat 2020 jullie alles brengt wat je hoopt dat het zal brengen.