6. jan, 2019

Gelukkig (is het) Nieuwjaar! en druppelfoto's

Allereerst iedereen een geweldig 2019 gewenst en dat alle dromen uit mogen komen....

Goed, dat is nu gedaan. 

Ik heb weer nieuwe druppelfoto's op deze site gezet die gemaakt zijn van melk. Een kleurtje in de melk helpt ook om een leukere foto te krijgen. Ze staan op pagina 3 en 4. Jawel, alweer 4 pagina's met druppelfoto's. Het blijft leuk! 

Ik ben nu bezig om foto's te maken met 1 van de 2 flitsers onder het bakje te plaatsen, waarmee ik bedoel dat ik een glazen plaat heb gepakt en die boven op twee (lege) sigarenkistjes heb gelegd waar door ik dus de flitser onder het bakje kan plaatsen. Het wordt wel een waterballet want alle 'spetters' komen nu terecht op de glazen plaat en dat geeft een knoeiboel! Maar goed, het is weer een andere variatie op de druppel foto's. De andere flitser hang ik boven de tent op een standaard. Het geeft wel een gaaf plaatje en... het belangrijkste... ik hoef niet zoveel bij te werken. Dwz, dat ik minder witte puntjes zie en dat is wel zo fijn. Ik ga niet elk wit puntje bijwerken want dan blijf ik aan de gang.

Let wel: ik bewerk de foto's zoals IK ze wil hebben en als IK tevreden ben over het resultaat, pas dan zet ik ze op internet!

Zometeen ga ik weer wat nieuwe maken met de 'nieuwe' methode.

Trouwens, ga eens naar m'n Facebook pagina of Instagram pagina.

Niet vergeten: vanaf 1 februari 2019 hangen er 10 foto's van mij bij Octant. Dus als je in de buurt bent (Hoorn, Nederland), ga er eens een kijkje nemen. 😀