9. jul, 2018

Nieuwe foto's online

Ik heb weer nieuwe foto's online gezet. Eindelijk die van Brutal Unrest en er staan wat nieuwe druppel foto's op de site. 

Ik ben druk bezig met meerdere druppel foto's aan het maken en de druppelcontroller bevalt echt prima! Afgelopen donderdag kreeg ik alleen een schrik doordat hij er ineens mee ophield. Ik wist niet wat het probleem was maar door de adapter rechtstreeks op de druppelaar aan te sluiten, kwam ik erachter dat het probleem de klep was die vast zat. Nadat ik de adapter had aangesloten "klikte" de klep weer en kon ik hem goed schoonmaken met azijn. Pfff, ik dacht even dat ik alles moest terugsturen maar gelukkig hoefde dat niet. Nu maak ik hem schoon na iedere fotosessie van druppels.

Het heeft ff geduurd maar de foto's van Brutal Unrest zijn nu ook online. Het zijn er niet echt veel en ze zijn in zwart/wit maar toch de moeite van het bekijken waard.

Er komen voorlopig geen nieuwe filmpjes online omdat ik op dit moment de computer beneden heb staan en het op mijn slaapkamer behoorlijk warm is waardoor de computer af en toe niet naar behoren wil werken. Ik ben bang dat de computer blijft hangen of niet snel genoeg werkt op het moment dat ik een filmpje aan t maken ben. Misschien, maar dan ook héél misschien, maak ik er 1 beneden omdat er toch wat ideeën in mijn hoofd zitten. Dus....voorlopig zul je het moeten doen met wat online staat!

Ik ga proberen om regelmatig de website te verversen en misschien ga ik de indeling anders maken. Ik kijk wel ff. 

Het blijft voorlopig mooi weer dus de kans is groot dat ik binnenkort weer buiten de deur ga fotograferen en die foto's zijn ook weer te zien op deze en andere sites zoals Instagram en Facebook.

Oh ja, er wordt ook gewerkt aan een nieuw logo voor op de website en de kaartjes. Tevens zijn de 'schilderijen' binnen. De foto's zien er op 60x40 toch verdraaid gaaf uit! Volgend jaar komen ze te hangen bij Octand mondverzorging en daarna hoop ik op meer plaatsen de foto's te mogen hangen.