16. apr, 2018

Rook! en expositie

Ik ben eens begonnen met het fotograferen van rook. Nee, niet van een rookmachine maar van wierrook stokjes. Best wel fijn om te fotograferen alleen erg moeilijk om een perfect scherpe foto te krijgen. Op de ROOK pagina heb ik er een aantal neergezet die mijns inziens het bekijken waard zijn. Ik ga er nog meer maken...

Dan heb ik nog een heel leuk nieuwtje. Ik mag opgaan voor mijn eerste expositie! Oké, het is niet iets heel groots of zo. Het zijn 10 foto's die ik mag laten zien. Dit alles gebeurt in Brinkmanpark (of St. Jozefpark) te Blokker (NH). Het uitzoeken van de foto's gaat nog heel leuk worden! Ik denk dat het een aantal druppel, natuur en rook foto's worden. De expositie is van september t/m december. Ik ben erg blij met deze kans om mijn foto's te laten zien.

Verder ben ik bezig om een druppelcontroller aan te schaffen. De voorbereiding is al begonnen. Daarmee bedoel ik dat ik aan het kijken ben waar ik de druppelfoto's voortaan ga nemen plus ik ben aan het bekijken hoe ik een 'stellage' voor de druppelaar kan maken. Het kan niet al te groot worden omdat mijn voorslaapkamer dat niet toelaat, dus wordt het passen en meten. De zomer gaat leuk en mooi worden!