20. dec, 2017

Nieuwe camera

Ik heb de Nikon D7200 nu een aantal weken in huis. Het is een fantastische camera! Nu was het plan om daar jl 8 december mee te fotograferen in Manifesto. Helaas ging dat niet door en is het evenement verplaatst naar 5 januari 2018. Dus nog een paar weekjes en dan kan ik weer foto's gaan maken in Manifesto met mijn nieuwe aanwinst🙂.

Ik ben er wel druppel foto's mee aan het maken maar de resultaten zijn niet echt best. Ik denk een kwestie van wenning en zo. Het ligt NIET aan de camera maar aan mezelf. Het scherpstellen vergt veel geduld en dan denk je een scherpe foto te hebben (op het kleine schermpje) maar dan ga je ze bewerken op je computer en kom je tot de ontdekking dat ze toch niet zo scherp zijn als je dacht. Daarbij maak ik ze nog steeds op goed geluk. Maar goed, al doende leert men!

Nu zal dit waarschijnlijk de laatste entry zijn van dit jaar, dus iedereen die m'n website bezoekt wens ik een fijne kerst en een goed en gezond nieuwjaar. Laten we hopen dat het een goed jaar wordt.

Bedankt voor het bezoeken van mijn website en tot volgend jaar!