10. aug, 2017

Update

Het werd een keertje tijd dat ik weer eens wat niewe foto's en een nieuwe video op mijn site plaatste. Ik heb een nieuwe versie van het nummer Sometimes van Stuck In Life gemaakt. Een video versie bedoel ik natuurlijk..

Verder ben ik buiten geweest om foto's te maken en deze staan ook op de site. De laatste dateert van vandaag (10 augustus 2017). De video, daar ben ik drie weken mee bezig geweest voordat ik helemaal tevreden was met het resultaat. Ik kan je vermelden dat het niet meeviel om alles zo te krijgen zoals ik het wilde hebben. Vooral omdat deze volledig met Green Screen is gemaakt! Echt perfect is ie niet helemaal maar het komt in de buurt.

De komende maanden ben ik weer in Manifesto om Metal op de foto te zetten. God Dethroned, Seita en None Shall Fall openen het bal in Manifesto. Alleen jammer dat ik nog niet de camera heb die ik graag wil hebben en dat is de Nikon D7200. Deze is beter en met de grotere buffer die erin zit, zal het kijken naar het groene lampje minder voorkomen want hij kan meer foto's sneller wegschrijven dus een "goed" moment zal ik dan niet missen. Ach, wellicht nog vóór het einde van het jaar dat ik deze heb.

Iedereen alvast een goed weekend gewenst!!