Het laatste nieuws!

21. jul, 2019

1) ik heb de expositie pagina bijgewerkt met een nieuwe expositie. Deze zal plaatsvinden in De Remise in Amsterdam op 28/29 september 2019. Voor het adres, ga dan naar de Exposities pagina.

2) Ik heb nieuwe foto's op de druppels pagina gezet. Ze zijn van enkele dagen geleden, dus vrij recent. Na een tijdje niets qua druppels te hebben gedaan, ben ik weer begonnen met het fotograferen van druppels.

3) Ik heb een tiental foto's op groot formaat laten drukken voor de komende exposities. Dan bedoel ik wel die in 2020. De expositie in de Statenhoed te Twello gaat nu helemaal door want ik ben er geweest en er is een soort van contract getekend. Dat wordt een leuke!

Er zullen vast nog meer exposities in de toekomst komen en daar ben ik zeer enthousiast en blij om! Voor nu: nog een fijne zondag!

7. jun, 2019

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets op deze website heb gezet. Ik heb de rookfoto's vernieuwd. Ik was bezig om nieuwe druppelfoto's te maken maar op de één of andere manier willen die niet meer zo mooi vallen als voorheen... Jammmer, want ik vind dat nog steeds het leukste om te doen.

Een goede vriend van mij is bezig met het maken van een nieuwe opstelling. Dwz, een nieuwe standaard met daarop twee waterkleppen waardoor ik een ander soort druppel krijg (hoop ik). Het is nog ff wachten op m'n nieuwe standaard want hij heeft wat problemen met zijn pols en kan dus nu ff niks doen. Zodra ik hem heb, laat ik zien wat het resultaat is geworden.

Ik ben ook nog niet buiten geweest omdat ik er nog geen zin in had. Vandaar dat de 'oude' natuur foto's voorlopig nog online blijven staan!

Voor nu een fijn weekend!

18. apr, 2019

Ik heb een datum waarop ik een expositie heb.

Van 1 augustus tm 31 augustus 2019, hangen mijn foto's bij De Hoornse Damper in Hoorn(NH) NL.

Tevens kan ik melden dat ik nieuwe foto's heb geupload. Het zijn druppel foto's die ik vrij recent heb gemaakt. Ik heb ook nieuwe rook foto's gemaakt maar nog niet op de site gezet.

Ik heb een vraag/oproep aan degenen die dit lezen:

Ik wil meer exposities. Al is het alleen maar om meer naamsbekendheid. Indien je me kan helpen aan een plek waar ik mijn foto's kan hangen, neem dan contact op via de contact formulier op deze site. Alvast bedankt.

Een fijn paasweekend allemaal!

5. apr, 2019

Ik heb de video's pagina verwijderd. Dit heb ik gedaan omdat ik deze site meer een fotosite wil laten zijn. De plaatjes van druppels zijn minder geworden. Van de vijf pagina's die ik had, heb ik nu nog twee over! De pagina Overig gaat ook verdwijnen want ik wil dat mijn druppel en rook foto's meer kijkers gaat trekken. Daarbij zijn de foto's op die pagina alweer drie jaar oud!

De natuur foto's laat ik wel op deze site staan! Ik weet niet of de foto's van de bands die ik fotografeer wel op deze site blijven staan. Daar ben ik nog met mezelf mee in conclaaf...

4. apr, 2019

Oké, de druppelfoto pagina is nu ook vernieuwd. Dwz dat ik er nieuwe plaatjes op heb gezet MET een watermerk en in iets kleiner formaat. Er komen er meerdere op te staan maar niet meer zoveel als erop stonden...

Ik heb medio augustus een expositie in "De Hoornse Damper", Nieuwsteeg 19 te Hoorn(NH) NL. De exacte datum weet ik nog niet maar zodra ik die weet, zet ik die ook op mijn website. Een agenda zou niet verkeerd zijn, denk ik..😉

Het worden 1 grote rook foto en wat kleiner formaat druppel foto's. Waarschijnlijk diegene die bij Octant hangen op dit moment. Ik ben benieuwd wat daar weer uit gaat komen..