Het laatste nieuws!

31. mei, 2020

Ik ga een webshop beginnen en dus gaat deze website offline. Binnenkort zal ik het nieuwe adres opgeven. 

29. apr, 2020

Jawel! Het is nog steeds Coronatijd! Dat betekent dat ik veel nieuwe druppelfoto's heb gemaakt. Degegen die ik nu online heb gezet zijn 'oude' foto's. D.w.z. dat ik ze al een tijdje terug heb gemaakt.

Ik word een beetje gek van het thuis zitten. Nu regent het ook nog!😠 In de tijd dat het mooier weer was, had ik eigenlijk naar buiten moeten gaan om foto's te maken. Ach, die tijd komt heus nog wel (hoop ik).

Ik moet eigenlijk een nieuwe waterklep hebben omdat deze behoorlijk op mijn zenuwen begint te werken. Op het moment dat je een foto wil laten maken, geeft hij een lange straal waardoor mijn fles sneller leegraakt dan dat ik zou willen. Eind volgende maand een nieuwe kopen en hopen dat die het beter doet dan die ik nu gebruik.

FF over de exposities: het ziet ernaaruit dat het merendeel van de exposities die gepland stonden voor dit jaar (2020), naar volgend jaar gaan. De preciese datums laat ik nog weten.

Voor nu een fijne week en blijf gezond!

11. apr, 2020

Nou, er staan weer nieuwe druppel foto's op deze website. Nieuwe? Eigenlijk zijn het 'oude' foto's die ik bewerkt heb. Ik raak bijna door mijn voorraad heen wat druppel foto's betreft.

Trouwens, over website gesproken: Ik ben bang dat die binnenkort uit de lucht wordt gehaald. De reden is dat ik door mijn geld heen ben en dus deze site niet langer kan betalen. Tenminste, niet eerder dan de 20e van deze maand maar of ze daarmee akkoord gaan, weet ik niet. T zou jammer zijn indien ik geen website meer heb.

Ik merk het allemaal wel!

Vrolijk pasen en blijf binnen en blijf gezond!

2. apr, 2020

Nou, ik heb het vermoeden dat er dit jaar géén exposities meer komen. Vanwege de coronavirus is die van Beverwijk en die kunstroute in Hoorn-Kersenboogerd uitgesteld. Degene van Twello gaat vooralsnog door maar ik heb het vermoeden dat als de maatregelen worden verlengt tot na mei dat deze alsnog wordt uitgesteld. Dan blijft degene in Winschoten over maar ja, dat is hetzelfde liedje als die van Twello. Indien al de maatregelen tot na juni doorgaan, dan voorzie ik dat ik geen exposities meer heb dit jaar. Dan maar kijken of ik wat kan krijgen in 2021. Misschien degenen die nu uitgesteld zijn, maar dan moet die klote coronavirus weg zijn en het 'gewone' leven weer zijn gang gaan.

Voor nu wens ik iedereen veel sterkte en ik hoop voor IEDEREEN dat deze klote tijd snel voorbij is!! Voor nu een fijne dag/weekend en blijf thuis ajb!!

21. mrt, 2020

En dan ineens ligt alles stil:

De waterklep van mijn controller werkt niet naar behoren dus voorlopig ff geen nieuwe foto's. De foto's die ik online zet, zijn oude foto's die ik nog steeds moest bewerken. Genoeg tijd hiervoor, lijkt mij!

Dan... de exposities... tja...wat kan ik hiervan zeggen. Ik kan melden dat aanstaande maandag 23 maart de officiële laatste dag is van de expositie in het Pakhuisgalerie. Met daaraan toegevoegd dat Het Pakhuis voorlopig dicht is vanwege de coronacrisis! 

Verder is de volgende expositie, die in ISOO te Beverwijk van 28 mrt tm 2 mei, uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Ik weet niet wanneer en OF die doorgaat. Ik heb de afspraak dat hij uitgesteld kan worden tot later in het jaar.

Dat brengt me op 17 mei, de kunstroute in de Kersenboogerd. Deze gaat ook NIET door. Net als hierboven wordt de datum voor later in het jaar bepaald. Geen idee wanneer! Voorlopig dus ff geen exposities en dan hoop ik maar dat die in juli doorgaat in de Statenhoed in Twello.

Tja, het is balen maar niet het einde van de wereld, zullen we maar zeggen. Ik hoef er gelukkig mijn brood niet mee te verdienen want dan was het een ander verhaal!

Maar goed, ondertussen blijf ik wel geregeld nog de foto's op deze site zetten die ik bewerkt heb. Voor de rest kan ik ook vrij weinig doen. Ik kan jullie alleen alle gezondheid toewensen en met jullie hopen dat deze coronashit snel voorbij is en dat zie ik niet snel gebeuren.

Een fijn weekend en veel kijk plezier!