Het laatste nieuws!

23. jan, 2020

Ja, ja, er zijn weer nieuwe druppelfoto's geüpload! Ik ben weer eens gaan experimenteren met afwasmiddel. Gewoon een bel uit een rietje blazen en daar een druppel in laten vallen. Het resultaat is best wel gelukt, al zeg ik het zelf!

Ik heb ook de affiche van Beverwijk op de site gezet. Deze expositie is van 28 maart t/m 2 mei 2020. Hij lijkt een beetje op die van Twello maar dat is toeval.😉

En last but not least: Van 28 januari t/m 23 maart hangen mijn foto's in Het PakhuisGalerie, Onder De Boompjes 21 te Hoorn(NH). Ga er eens een kijkje nemen. De openingstijden zijn: Di t/m vrij van 11.00 uur tot 16.00 uur. Entree is gratis!

Nog een fijne week/weekend!

8. jan, 2020

Een gezond en liefdevol nieuwjaar gewenst met veel geniale foto's.

Ik heb de rook pagina ververst. Er staan weer nieuwe plaatjes op die pagina.

Verder ff mededelen dat de eerstvolgende expositie in Het Pakhuis te Hoorn is. Zie expositie pagina!

Dan nog een mededeling: ik ben ook op twitter te vinden. Zoek naar letschertfotografie en je vindt mijn pagina. Het gaat niet echt snel met de volgers dus als je op twitter zit, volg me dan. 

27. dec, 2019

Jawel, het is kerst geweest! Ik hoop dat iedereen zich heeft volgepropt om volgend jaar weer een afval race te doen. Iedereen een fijne kerst gehad?

De volgende horde komt eraan! Oud en Nieuw met veel geknal. Van mij hoeft het niet, eerlijk gezegd! Maar goed dat ik gewoon thuis ben zodat ik mijn kat in de gaten kan houden. Ik hou niet zo van al dat knal vuurwerk. Het mooie siervuurwerk mag wat mij betreft wel blijven maar die knallers mogen ze in hun reet steken en dan afsteken, heeft niemand er last van!

Volgend jaar wordt een behoorlijk druk jaar. Ik begin met mijn eerste expositie op 28 januari 2020 in Het Pakhuis in Hoorn(NH). Het wordt een leuk jaar want ik heb vier (4) exposities op het programma staan die allen lang duren. Eind januari ga ik proberen om voor 2021 de lijst vol te krijgen. Check de EXPOSITIES tab om te zien waar ik een expositie heb.

Ik heb de Druppels pagina ververst en binnenkort komen er ook nieuwe rook foto's op de site te staan. Die ben ik op dit moment aan het bekijken en bewerken. Er zitten weer een aantal zeer leuke en mooie tussen.

Wat betreft het fotograferen in Manifesto bij de Ruben Hoeke Band: dat ging niet door! Mijn gezondheid liet het niet toe. Nou ja, een volgende keer dan maar!

Oké, genoeg geschreven! Nog 1 ding: 

Ik wens eenieder die deze blog leest en mijn website bezoekt (of heeft bezocht), een gezond en fotografisch nieuwjaar! Ik hoop dat 2020 jullie alles brengt wat je hoopt dat het zal brengen.

30. nov, 2019

Nou, als alles een beetje meezit dan sta ik volgende week zaterdag in Manifesto de Ruben Hoeke Band te fotograferen. 

Deze week krijg ik de uitslagen van echo's die ik heb moeten laten maken van mijn rechter arm/schouder en van mijn schildklier. Ik hoop dat het allemaal goed verloopt, en anders heb ik een probleem! Ik heb voor het fotograferen van bands mijn beide armen nodig, het fotograferen van druppels gebeurt vanaf een tripod standaard dus dan hoef ik de camera niet zelf in de hand te nemen. En wat mijn schildklier betreft: ik hoop dat het bobbeltje niet groter geworden is en dat het geslonken is. Maar goed, dat is pas volgende week! 

Nu heb ik nieuwe foto's van druppels geupload!

Oh ja, er is een kunstroute in de maak in Hoorn-Kersenboogerd. Deze zal plaatsvinden op zondag 17 mei 2020. Details volgen nog!

Voor nu, een fijn weekend!

3. nov, 2019

Ik heb wederom nieuwe foto's op de website geplaatst. De 'oudere' zijn weer verwijderd. Ik maak de laatste tijd geen nieuwe meer omdat ik eerst de oude meuk wil bewerken. Ik moet zeggen, dat valt zwaar want ik ben het liefst aan het fotograferen.

Ik heb ook wat nieuwe concert foto's geupload. Plus een nieuwe poster op de voorpagina. Deze poster is van de expositie in Twello!

Voor de exposities van volgend jaar zijn we dingen aan het verzamelen zoals emails van kranten enz. Het is een heel gedoe maar de promotie wordt beter voor de komende exposities zodat er meer mensen komen kijken (en kopen).

Voor nu, een fijne zondag!