Het laatste nieuws!

1. okt, 2019

Afgelopen weekend, 27/28/29 september 2019, was de expositie in Atelier De Remise in Amsterdam. Het was een weekend waarin ik veel geleerd heb. Onder anderen dat als het regent er niet veel mensen de stap nemen om naar een expositie te gaan. Ik dank degenen die de moeite hebben genomen om te komen kijken. Degenen die kwamen kijken, waren zeer enthousiast over mijn werk dus dat is weer een mooi pluspunt.

Het is voorlopig de laatste van 2019! Er is mij ingefluisterd dat er wordt geprobeerd om de laatste maanden van 2019 toch 1 of 2 exposities te krijgen maar of dat gaat lukken.... ik weet het niet.

Hierbij ook een oproep aan galeriën. Laat weten via mijn contact formulier of jullie geïnteresseerd zijn in mijn werk. In 2021 heb ik er nog geen één dus....

Er staat nog een kunstroute in de Kersenboogerd te Hoorn(NH) op stapel in 2020. Ik hou je op de hoogte wanneer het gaat gebeuren. Voor nu: een fijne week gewenst!

13. sep, 2019

Over enkele weken is het zover! Dan presenteer ik mijn foto's in Atelier De Remise, Tweede Leeghwaterstraat 5B in Amsterdam. Kijk op de poster op de voorpagina of naast dit bericht voor het OV gebeuren.

Er komen foto's te hangen van Rook/water-melk druppels.

De Expositie is dus in Atelier De Remise te Amsterdam op 27/28 en 29 september 2019. Met OV is het tram 26: halte Rietlandpark of tram 7: halte Eerste Leeghwaterstraat. De openingstijden zijn: 

Vrijdag 18:00 - 20:00 uur

Zat en Zon 11:00 - 17:00 uur

Wees niet bang en komt allen mijn werk bewonderen!

 

1. sep, 2019

Ik heb nieuwe foto's geupload van Rook en Druppels. Het uploaden van nieuw spul gebeurt 1x in de zoveel tijd. Ik heb nu zoveel foto's gemaakt dat ik ff een stop heb ingelast wat Rook en Druppels betreft. Aangezien ik niet weet hoelang die "stop" gaat duren, kan het zo zijn dat ik volgende week alweer nieuwe ga maken... 

Het wordt spannend! Ik ben me mentaal aan het voorbereiden voor de expositie van eind september. Deze zal zijn op 27/28/29 september in Atelier De Remise, Tweede Leeghwaterstraat 5B te Amsterdam. Ik ben zeer benieuwd hoe dat zal gaan.

Ik krijg veel lovende reacties op de foto's die ik maak. Oh ja, de rook foto's zien er kwalitatief niet altijd mooi uit maar daar moet je maar doorheen kijken. Ik zet ze op lage resolutie op de site. Sorry daarvoor!

30. aug, 2019

Ik heb er lang over moeten nadenken maar heb nu ook een Twitter account aangemaakt voor LetschertFotografie. Je kunt me vinden op http://www.twitter.com/letschertfoto. Ik zal trachten om veel tweets te schrijven en het zal dan niet alleen over fotografie gaan. 

Eind september 2019 heb ik de, voorlopig, laatste expositie en ik zal mijn best doen om, via Twitter, de mensen op de hoogte te houden van wat er zoal gebeurd. Ook als er nieuws is omtrent nieuwe exposities, zie je het bericht vanzelf verschijnen.

Ik denk morgen, maar anders word het volgende week, dat ik nieuw spul op de site zet. Nieuwe druppelfoto's en rookfoto's. Ik ga vanaf volgende week beginnen met de voorbereidingen op 27/28/29 september en de expositie in Atelier De Remise te Amsterdam. Er komt een aankondiging op Twitter, Instagram, Facebook en op deze site!

Voor nu, een fijn weekend!

21. jul, 2019

1) ik heb de expositie pagina bijgewerkt met een nieuwe expositie. Deze zal plaatsvinden in De Remise in Amsterdam op 28/29 september 2019. Voor het adres, ga dan naar de Exposities pagina.

2) Ik heb nieuwe foto's op de druppels pagina gezet. Ze zijn van enkele dagen geleden, dus vrij recent. Na een tijdje niets qua druppels te hebben gedaan, ben ik weer begonnen met het fotograferen van druppels.

3) Ik heb een tiental foto's op groot formaat laten drukken voor de komende exposities. Dan bedoel ik wel die in 2020. De expositie in de Statenhoed te Twello gaat nu helemaal door want ik ben er geweest en er is een soort van contract getekend. Dat wordt een leuke!

Er zullen vast nog meer exposities in de toekomst komen en daar ben ik zeer enthousiast en blij om! Voor nu: nog een fijne zondag!