Het laatste nieuws!

2. apr, 2020

Nou, ik heb het vermoeden dat er dit jaar géén exposities meer komen. Vanwege de coronavirus is die van Beverwijk en die kunstroute in Hoorn-Kersenboogerd uitgesteld. Degene van Twello gaat vooralsnog door maar ik heb het vermoeden dat als de maatregelen worden verlengt tot na mei dat deze alsnog wordt uitgesteld. Dan blijft degene in Winschoten over maar ja, dat is hetzelfde liedje als die van Twello. Indien al de maatregelen tot na juni doorgaan, dan voorzie ik dat ik geen exposities meer heb dit jaar. Dan maar kijken of ik wat kan krijgen in 2021. Misschien degenen die nu uitgesteld zijn, maar dan moet die klote coronavirus weg zijn en het 'gewone' leven weer zijn gang gaan.

Voor nu wens ik iedereen veel sterkte en ik hoop voor IEDEREEN dat deze klote tijd snel voorbij is!! Voor nu een fijne dag/weekend en blijf thuis ajb!!

21. mrt, 2020

En dan ineens ligt alles stil:

De waterklep van mijn controller werkt niet naar behoren dus voorlopig ff geen nieuwe foto's. De foto's die ik online zet, zijn oude foto's die ik nog steeds moest bewerken. Genoeg tijd hiervoor, lijkt mij!

Dan... de exposities... tja...wat kan ik hiervan zeggen. Ik kan melden dat aanstaande maandag 23 maart de officiële laatste dag is van de expositie in het Pakhuisgalerie. Met daaraan toegevoegd dat Het Pakhuis voorlopig dicht is vanwege de coronacrisis! 

Verder is de volgende expositie, die in ISOO te Beverwijk van 28 mrt tm 2 mei, uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Ik weet niet wanneer en OF die doorgaat. Ik heb de afspraak dat hij uitgesteld kan worden tot later in het jaar.

Dat brengt me op 17 mei, de kunstroute in de Kersenboogerd. Deze gaat ook NIET door. Net als hierboven wordt de datum voor later in het jaar bepaald. Geen idee wanneer! Voorlopig dus ff geen exposities en dan hoop ik maar dat die in juli doorgaat in de Statenhoed in Twello.

Tja, het is balen maar niet het einde van de wereld, zullen we maar zeggen. Ik hoef er gelukkig mijn brood niet mee te verdienen want dan was het een ander verhaal!

Maar goed, ondertussen blijf ik wel geregeld nog de foto's op deze site zetten die ik bewerkt heb. Voor de rest kan ik ook vrij weinig doen. Ik kan jullie alleen alle gezondheid toewensen en met jullie hopen dat deze coronashit snel voorbij is en dat zie ik niet snel gebeuren.

Een fijn weekend en veel kijk plezier!

6. feb, 2020

Hoewel mijn rechterarm toch wel wat pijnlijk was, ben ik naar de lp presentatie gegaan van Sad Iron en heb daar wat plaatjes gemaakt van de bands Burning, Sad Iron en Nice Boys (Rose Tattoo cover band). Het was een zeer gezellige avond! Alleen schande dat het bier zo duur is!!

Verder is de expositie in Het Pakhuisgalerie in volle gang. De expositie loopt tm 23 maart 2020. De galerie is te vinden in Hoorn, Onder De Boompjes 21. De openingstijden zijn ietwat anders dan op de affiche staat en zijn als volgt: maandag, woensdag en vrijdag geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. Voor andere tijden effe bellen met Het Pakhuis in Hoorn. Zie https://www.pakhuishoorn.nl/ voor het telefoon nummer. Ik zet binnenkort weer wat nieuwe druppelfoto's op deze site!

23. jan, 2020

Ja, ja, er zijn weer nieuwe druppelfoto's geüpload! Ik ben weer eens gaan experimenteren met afwasmiddel. Gewoon een bel uit een rietje blazen en daar een druppel in laten vallen. Het resultaat is best wel gelukt, al zeg ik het zelf!

Ik heb ook de affiche van Beverwijk op de site gezet. Deze expositie is van 28 maart t/m 2 mei 2020. Hij lijkt een beetje op die van Twello maar dat is toeval.😉

En last but not least: Van 28 januari t/m 23 maart hangen mijn foto's in Het PakhuisGalerie, Onder De Boompjes 21 te Hoorn(NH). Ga er eens een kijkje nemen. De openingstijden zijn: Di t/m vrij van 11.00 uur tot 16.00 uur. Entree is gratis!

Nog een fijne week/weekend!

8. jan, 2020

Een gezond en liefdevol nieuwjaar gewenst met veel geniale foto's.

Ik heb de rook pagina ververst. Er staan weer nieuwe plaatjes op die pagina.

Verder ff mededelen dat de eerstvolgende expositie in Het Pakhuis te Hoorn is. Zie expositie pagina!

Dan nog een mededeling: ik ben ook op twitter te vinden. Zoek naar letschertfotografie en je vindt mijn pagina. Het gaat niet echt snel met de volgers dus als je op twitter zit, volg me dan.